România - Misiunea posibilă

Un eveniment dedicat provocărilor şi soluţiilor pentru dezvoltarea afacerilor în România.

- Împărtăşire de experienţă
- Idei şi bune practici pentru lansarea afacerilor
- Vânzările on-line ca un mijloc de intrare pe piaţă
- Oportunităţi de contacte şi networking

01 octombrie 2016
or. Ruse, piaţa Svoboda 4,
„Clădirea de Venituri“ , Sala „Europa“

organizator: Camera de Comert si Industrie Bulgaro - Română (CCIBR),,
în cooperare cu: INAUT TRADE SRL

brcci
inout

Program:

10.00.Cafea şi înregistrare
10.30. Deschiderea oficială - d-na Eleonora Ivanova - Preşedinta CA al Camerei de Comerţ si Industrie Bulgaro-Romana (CCIBR).
Întâmpinare din partea d-lui Ivaylo Marinov - Directorul Serviciului privind Problemele Comerciale şi Economice din cadrul Ambasadei Republicii Bulgaria la Bucureşti, România.
10.40.Modulul nr. 1
Împărtăşirea experienţei din partea companiilor bulgare care s-au realizat deja în România.
Lectorul nr. 1: Petko Dimitrov - administrator Unibel Nord SRL - România, parte din Bella Bulgaria - holding, operând pe teritoriul României cu activitate de distribuţie la nivel naţional. Lider pe piaţa din România în categoria produselor alimentare din aluat congelate, având cotă pe piaţă de peste 55%.
Lectorul nr. 2: Hristo Slavov - Asociat administrator în Ergodesign SRL. Compania comercializează cu succes produsele sale pe piaţa română nu numai prin canale on-line, ci şi prin vânzări directe.
Lectorul nr. 3: Yovani Madjarova
D-na Madjarova, d-l Dimitrov şi d-l Slavov vor împărtăşi cum companiile lor au reuşit să se impună în vecina de nord a Bulgariei, căror provocări au făcut faţă, care metode şi practici sunt utile şi care nu dau roade.
11.40. Modulul nr. 2
Primii Paşi în România: Campaniile de marketing şi promovare. Beneficiile de la serviciile împărtăşite.
Lectorul nr. 1: Iulia Bahovski - proprietar şi administrator al companiei Ro Mondo SRL prin intermediul căreia prestează servicii de traducere, organizarea întâlnirilor de afaceri, facilitarea legăturilor şi contactelor între companii bulgare şi române.
Ca rezultat în urma practicii îndelungate şi a contactelor cu companiile bulgare care privesc prima dată către piaţa română, d-na Bahovski va povesti despre primii paşi, despre cele mai des făcute erori, şi care diferenţe culturale influenţează efectuarea afacerilor în România.
Lectorul nr. 3: Hristo Radichev - Manager administrator la Mediapost Hit Mail Bulgaria SRL cu asociat unic - o companie specializată în marketingul direct digital. O parte din Grupul francez "La Poste".
D-l Radichev va împărtăşi experienţa clienţilor săi numeroşi şi va vorbi despre cum se pot obţine rezultate mai bune pe piaţa română prin instrumentele marketingului - care sunt canalele care dau rezultat, care sunt cele mai importante aspecte în planificarea campaniei promoţionale, cum trebuie folosite Facebook, Google, editorii principali (publishers), platformele Affiliate, alte platforme PPC, e-mailing direct şi SMS. Se vor clarifica diferenţele principale între cele două pieţe din punctul de vedere al marketingului.
Lectorul nr. 3: Svetozar Dimitrov - Manager operaţional Inaut Trade SRL - unicul reprezentant al companiei române SA Urgent Cargus pentru Bulgaria. Datorită acestui parteneriat şi clienţilor corporate numeroşi pentru care prestează servicii pe ambele maluri ale Dunării, Svetlozar posedă cunoştinţe despre piaţă care sunt de folos pentru fiecare afacere start-up în România.
D-l Dimitrov va împărtăşi experienţa sa în colaborarea cu firme exportatoare spre România. Va vorbi despre cum utilizarea serviciilor împărtăşite rezultă în optimizarea cheltuielilor. Veţi afla ce este Pick, Pack&Ship Romania.
12.30. Prânz şi Networking
13.15 ч. Modulul nr. 3
Comerţul on-line ca un mijloc de intrare pe piaţă. Cum vindeţi on-line în România fără site sau platformă proprie? Cea mai scurtă cale de la producător până la comerciant on-line.
Lectorul nr. 1: Dimitar Yalamov - Creator şi administrator Efrea.bg şi Efrea.ro - platforme inovatoare pentru vânzarea de modă pentru bărbaţi, copii şi damă.
D-l Yalamov va vorbi despre cum un model on-line care s-a dovedit a fi de succes în Bulgaria, se lansează în România. Va clarifica cum un producător bulgar/român fără marca proprie se poate transforma într-un comerciant on-line de succes cu propria marcă, numai cu o singură mostră pe stoc.
Lectorul nr. 2: Monica Cadogan - CEO Vivre Deco - operatorul on-line care se dezvoltă cel mai rapid, cu magazine on-line în România, Bulgaria şi în încă 6 ţări europene, cu peste 4700 de furnizori şi 1,7 mil. de utilizatori înregistraţi.
D-na Cadogan ne va povesti cum lucrează compania ei şi care sunt condiţiile pentru a vinde prin cele 7 platforme Internet producătorii şi furnizorii bulgari, produse şi deco pentru casă.
14.00. Modulul nr. 4
Logistică, transport şi servicii de curierat către şi din România. Soluţii individuale pentru Dvs. şi pentru afacerea Dvs.
Lectorul nr. 1: Nadia Homoc - Director Comercial SA Urgent Cargus, lider pe piaţa serviciilor de curierat în România.
D-na Homoc va dezvălui fapte interesante despre companie, despre dezvoltarea sa şi oportunităţile curente; cum au început serviciile lor spre Bulgaria şi care este istoricul unui parteneriat bulgaro-român de succes.
Lectorul nr. 2: Antonia Blazheva Blazheva - Director administrator al SC Unimasters Logistics SRL- parte din Unimasters Logistics group - o companie care oferă multiple posibilităţi în domeniul serviciilor de logistică cuprinzând numeroase oportunităţi în domeniul serviciilor de logistică care cuprind numeroase industrii şi sectoare cu hub-uri şi reţele construite în ambele ţări.
D-na Blazheva va prezenta soluţiile practice în domeniul transportului, expediţiei, logisticii şi managementului integrat al reţelei livrărilor pe care ei le oferă clienţilor lor din România.
14.45. Modulul nr. 5
Aspecte juridice şi de contabilitate. Cum poate fi înfiinţată o companie şi cum se poate dezvolta o afacere în România.
Lector: Tsvetan FLOROV - asociat administrator la Margarit, Florov & Partners - Societate Civilă Profesională de Avocaţi, cu sediul în mun. Bucureşti care prestează servicii complexe către companii străine cu interese de afaceri în România.
d-l Florov va prezenta cadrul legal general pentru înfiinţarea şi dezvoltarea afacerilor în România, dacă există şi care sunt obstacolele birocratice, va împărtăşi exemple concrete în urma practicii sale îndelungate pe piaţa română şi în urma contactelor sale cu companiile bulgare.
15.30. Întâlniri directe, contacte, networking şi conversaţii libere cu lectorii. Pentru a participa la aceasta parte din eveniment vor fi invitate şi companii române.
*După fiecare din module celor prezenţi li se va oferi oportunitatea de a adresa întrebări către lectorii prezentaţi.

lectorii

Petko_Dimitrov
Petko Dimitrov

Petko Dimitrov a absolvit Academia din oraș. Svishtov, specializare în domeniul financiar-bancar. Din 2004 a lucrat pentru Bella Bulgaria AD, iar din 2008 este directorul Unibel Nord SRL - Bella din România, care este în curs de dezvoltare în prezent activitatea de distribuție la nivel național și este lider pe piața românească în categoria de paste congelate alimente peste 55% cotă de piață. Dl Dimitrov este un membru al Consiliului Director al Camerei bulgar-Român ca un reprezentant al Bella Bulgaria AD.

Hristo_Slavov
Hristo Slavov

Hristo Slavov este un inginer mecanic absolvent de la IF "pe Angel Kanchev" gr. Ruse, motoare cu combustie de specialitate. În 1996, creează ET Ergodesign, care ulterior a fost transformat în Ergodesign LTD. El este in prezent managing partner Ergodesign Ltd. și Brands Ltd. pole position. Ergodesign este deja brand bine-cunoscut pentru un design interior de înaltă calitate, cu o retea de peste 30 de magazine la nivel national si showroom din oraș. București.

Yovani_Madjarova
Yovani Madjarova

Julia_Bahovski
Julia Bahovski

Julia Bahovski a absolvit Facultatea de Jurnalism de la Universitatea din Sofia "Sf Kliment Ohridski "Facultatea de Drept, Universitatea Romana-Americana din oraș. București. pregătirea academică este completată de abilități practice de afaceri dobândite pe parcursul experienței sale de 15 ani. Din moment ce el crede că cele două țări nu sunt suficient de conștiente, Julia lucrează pentru promovarea cooperării lor prin participarea la proiecte pentru a sprijini start-up-uri, care ajută să înceapă lucrul și pentru a face publicitate în țara vecină.

Hristo_Radichev
Hristo Radichev

Hristo Radichev a absolvit Sociologie și Relații Internaționale de la Universitatea din Sofia "Sf. Kliment Ohridski ". Și-a început cariera profesională în ramura bulgară a agenției de marketing internațional GFK, în cazul în care face o analiză de piață a bunurilor de larg consum, în special să monitorizeze activitățile legate de promoțiile și comportamentul consumatorilor.

Svetlozar_Dimitrov
Svetozar Dimitrov

Svetozar Dimitrov a fost născut în 1983 în orașul Pleven. A absolvit învățământul superior și o diplomă de master în "Business Administration" IS "DATsenov". - Orașul Sviștov. El are peste 10 ani de experiență în domeniul serviciilor de comerț și de curierat. El este în prezent managing partner în "Dispatches" Ltd., care se află în spatele proiectelor de pratkite.bg și onlinecourier.bg.
În 2012, dl Dimitrov a devenit Operations Manager si echipa de proiect inovativ StartUp bulgar-român în domeniul serviciilor de curierat . Proiectul a făcut posibilă datorită efortului de SA "Urgent Cargus" si "Inaut Trade" LTD. Pana in prezent, lucreaza la dezvoltarea acestei partnorstvo mult timp în urmă oferă clienților săi o gamă largă de servicii suplimentare.

Dimitar_Yalamov
Dimitar Yalamov

Dimitar Yalamov a finalizat studii superioare în cadrul Universității de Economie din oraș. Varna. 20 de ani în curs de dezvoltare și a dezvoltat diverse proiecte legate de managementul lanțului de aprovizionare în industria textilă. 5 ani este co-fondator si CEO al platformei on-line Efrea.com.

Monica_Kadogan
Monica Cadogan

Monica Cadogan este directorul executiv al Vivre Deco de la crearea sa în 2012 până în prezent. Vivre este cea mai mare platforma de internet din România care ofera produse si accesorii pentru casa si gradina si doar patru ani nu a reușit să dezvolte o rețea de magazine online din șapte țări europene. La trei ani după finalizarea studiilor superioare, doamna Cadogan a început să lucreze în calitate de consultant de afaceri. Experiența ei profesională în ultimii zece ani este poziții de conducere în întregime, imediat după absolvire a creat prima sa companie. El este un membru al Consiliului Director al bulgar Român-Camera în numele Vivre.

Nadia_Homoc
Nadia Homok

Nadia Homok este unul dintre cei mai importanți profesioniști din industria de curierat din România, cu ani de experienta de peste 14 ani in vanzari. Cariera profesională trece în principal în SA Urgent Cargus, unde a ocupat diverse funcții de consultant în cadrul companiei call-center într-un manager de vânzări la cheie consultativ.

Antonia_Blajeva
Antonia Blazheva

Antonia Blazheva este director al SC Unimasters Logistics SRL, parte a Unimasters Logistics Group - o companie specializata in furnizarea de servicii în domeniul managementului transportului și logisticii mărfurilor precum și soluții avansate pentru gestionarea lanțului de aprovizionare.
Dna Blazheva deţine o diplomă de master în administrarea afacerilor și peste experiență în domeniul serviciilor '10, mai mult de jumătate dintre ele în domeniul logisticii. De-a lungul ultimilor șase ani a reușit diferite departamente ale companiei sa concentrat pe dezvoltarea de servicii de afaceri logistice. Compania este un membru al bulgar-Român Camera.

tudor
Тудор Джордже

Свържете се с нас